Afscheid van 2013

2013 was geen rustig jaar. Het was aanpassen aan de nieuwe bestuursmeerderheid in onze gemeente. Er werd heel wat kritiek geleverd maar er waren gelukkig ook een heleboel raakvlakken met de diverse schepenen zodat Vlaams Belang toch een aantal belangrijke zaken kon doordrukken. En dit blijft toch de essentie van politiek : zoveel mogelijk punten van je partij erdoor krijgen.

Het werd nog een zwaar jaareinde met als sluitstuk de laatste gemeenteraad van december. Die werd massaal bijgewoond door het verontruste gemeentepersoneel naar aanleiding van de gebrekkige communicatie in verband met de besparingsplannen. Johan Cools stelde namens Vlaams Belang nog eens dat naakte ontslagen van het personeel moeten vermeden worden.
Daarnaast was onze afdeling ook actief op de kerstmarkt in Putte op 22 december. Aan de Vlaams Belang-stand werd er gratis soep, warme chocomelk en een heleboel vliegenmeppers uitgedeeld. Om maar te zeggen dat 2013 een aanloopjaar was naar de verkiezingen van mei 2014.
Vlaams Belang blijft als sociale volkspartij in 2014 eveneens opkomen voor de inwoners (o.a. voor de huurders van de sociale volkswoningen in de Hogevelden en voor onze eigen jeugd die speelkansen moet krijgen bij de voetbalclubs in de buurt die nu nogal vlug de deur openzetten voor buitenstaanders uit Mechelen). Vlaams Belang blijft verder in dialoog treden met diverse partijen in onze gemeente om het welzijn van onze inwoners na te streven. Iedereen gelukkig maken gaat niet maar laat ons toch pogen om het leven in onze gemeente volgend jaar nog een tikkeltje aangenamer te maken dan dit jaar. Dan hebben we al veel bereikt!
Vlaams Belang wenst al zijn leden, sympathisanten en al de andere inwoners van Sint-Katelijne-Waver een gezond, vreugdevol, zorgeloos, gelukkig en stressloos 2014!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...