Boekvoorstelling nu vrijdag 20u


Nu vrijdag 20 april zal senator Anke Van dermeersch haar nieuwste boek Hoer noch slavin voorstellen in onze regio. Anke Van dermeersch is de moeder van het boerkaverbod en ze is ook het boegbeeld van de organisatie ‘vrouwen tegen islamisering’. De islamisering van onze samenleving baart haar grote zorgen.Vrouwen zijn trouwens de eerste slachtoffers van islam-onverdraagzaamheid


Het boek Hoer noch slavin biedt duidelijkheid over de ondergeschikte positie van de vrouw in de islam. De islam discrimineert en vernedert vrouwen. Dit boek is een aanklacht tegen de vrouw-onvriendelijke islam. Het boek is laagdrempelig geschreven met de bedoeling toegang te verlenen aan zowel autochtonen als allochtone vrouwen die ongeschoold zijn in de islamtheologie. Het bevat een zestal getuigenissen van vrouwen, ook van ex-moslima’s, die geen blad voor de mond nemen en hun soms schokkend verhaal vertellen.


De boekvoorstelling heeft plaats te 20u in zaal Diependaal, t’ Plein 1 te Mechelen en onze Mechelse Vlaamse volksvertegenwoordiger Frank Creyelman zal het voorwoord doen. De inkom is gratis en u kan zich het boek aan 15 eur aanschaffen. Nadien is er een signeersessie en receptie.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...