Bouwen zonder respect !

Het gemeentebestuur besliste om koopwoningen te bouwen aan de Hagelsteinweg die nu wordt ingericht als invalsweg voor de KMO-zone Dreefvelden. Dit is in de bocht aan tennisschool Heiveld.
Naast het feit dat het om huizen met drie verdiepingen (!) gaat vinden wij het onverantwoord dat het bestuur woningen bouwt op het toekomstig drukke kruispunt Hagelsteinweg/Mechelsesteenweg.
Iedereen weet dat door o.a. de aanwezigheid van de betoncentrale en het containerpark in Dreefvelden dit kruispunt gevaarlijk wordt omdat alle vrachtwagens langs deze plaats gekanaliseerd worden. Bovendien zal tijdens het weekend de rust van de inwoners op de proef gesteld worden door het autoverkeer dat naar het containerpark rijdt. 
Het typeert dit gemeentebestuur dat nog snel geld wil maken van deze gronden en het daarom niet nauw neemt met wooncomfort en veiligheid.
Mensen de kans geven om te wonen is eervol, maar laten we eerlijk zijn, dan moet dit op een respectvolle manier gebeuren. Het Vlaams Belang heeft dan ook tijdens de gemeenteraad over deze bouwplannen gesteld dat dit ethisch geen mooi plaatje is van goed bestuur!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...