Dank aan onze kiezers

Beste inwonersDe afgelopen gemeenteraadsverkiezingen waren voor onze partij geen succes.

Ondanks het feit dat wij voor Katelijne- en Onze-Lieve-Vrouw – Waver een volledig programma hadden opgesteld rond de thema's “Landelijk”, “Veilig”, Betaalbaar” en “Oog voor jong en oud”, heeft de Katelijnse kiezer nationaal gestemd en is zo bij N-VA terecht gekomen. De tsunami van Bart de Wever konden wij ook in onze gemeente niet tegenhouden, ondanks de volle inzet van onze medewerkers.

Komt daar nog bij dat heel wat inwoners Vercammen & Co beu zijn en in N-VA een alternatief gezien hebben. De toekomst zal bewijzen of dit nu een verbetering is. Indien het nieuwe bestuur maatregelen treft om onze gemeente landelijk te houden en veiliger te maken, dan kunnen zij op onze steun rekenen.

Vandaag zetelen Johan Cools en Romain Van Dessel voor Vlaams Belang in de gemeenteraad en verdedigt Eddy Mares uw
belangen in de OCMW raad.
Morgen, vanaf januari, zullen wij nog steeds 2 verkozenen hebben in de gemeenteraad.

Wij zullen de dynamiek die we afgelopen 6 jaar aan de dag legden behouden, om onze gemeente “Landelijk”, “Veilig” en “betaalbaar”
te houden.
U mag nog steeds op ons blijven rekenen om netelige dossiers ter sprake te brengen, ongeacht welk bestuur er nu zal gevormd worden. Een goede democratie bestaat uit een verkozen bestuur maar ook uit een stevige oppositie.

Het is deze rol die wij de volgende 6 jaar ook zullen blijven vervullenHet volledige Vlaams Belang team bedankt jullie voor het vertrouwen!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...