De maskers vallen af

Verdraagzame democraten slopen propagandawagen, gooien ramen in, vernielen verkiezingsborden en steken autobanden VBmilitanten stuk

Tegenstanders van het Vlaams Belang lieten zich afgelopen weekend weer van hun meest verdraagzame en democratische kant zien. Bij Hombeeks gemeenteraadslid en VBkandidaat Louis Goovaerts werden de ramen ingegooid, terwijl bij andere bewoners van de Mechelseweg en Dries de verkiezingsborden van het Vlaams Belang werden vernield en omgegooid.

Alsof dat nog niet genoeg was werd zondagnamiddag de propagandawagen van het Vlaams Belang bestormd door een zestal gemaskerde ‘democraten’. Alle ramen en spiegels van de bestelwagen werden met voorhamers aan diggelen geslagen en er werden ook diverse zware deuken in de carrosserie gestampt. Gelukkig stond de wagen geparkeerd en waren er geen militanten van het Vlaams Belang aanwezig tijdens de raid.

In de nacht van zondag op maandag werden tenslotte bij twee VBmilintanten de vier banden van hun wagen met spijkers doorboord. De wagens stonden in Hombeek geparkeerd op de oprit van de militanten waar ook een verkiezingsbord was geplaatst.

Het Vlaams Belang laat zich geenszins intimideren door het puberaal geweld van enkele halfgare lafbekken. Ook in het verleden stond de partij bloot aan alle mogelijke kleine en grote geweldpleging. Ondanks die hetze wist de kiezer steeds de weg naar het Vlaams Belang te vinden. De geweldplegingen bewijzen alleen dat de tegenstanders van het Vlaams Belang allesbehalve de verdraagzame democraten zijn waarvoor ze zich zo graag uitgeven en dat ze met het oog op 8 oktober bijzonder nerveus beginnen te worden.

Lees ook ons, wedervaren in onze eigen gemeente Sint-Katelijne-Waver in onderstaande verwijzing!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...