Een goede start

Onze afdeling is het jaar goed ingezet met een nieuwjaars-samenzijn op 10 januari. De leden kregen een overzicht van het voorbije drukke jaar 2013 waarin Vlaams Belang Sint-Katelijne-Waver tal van activiteiten organiseerde en het ook in de gemeenteraad meerdere keren van zich liet horen.

Op nationaal vlak was er gisteren een belangrijke partijraad met het zicht op de komende verkiezingen.Vervolgens was er een, buiten verwachtingen, druk bijgewoond nieuwjaarsfeest op de partyboot Ocean Diva Futura in Antwerpen. Door het grote aantal inschrijvingen (1.500 in plaats van 700) diende er zelfs een tweede boot aangevraagd te worden. Veel volk en veel sfeer dus aldaar waar Filip Dewinter 50 jaar migratie een ramp noemde en voorzitter Gerolf Annemans een mooie parodie had op de song ‘Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo? van K3. Daarbij haalde hij tal van voorbeelden aan waarin N-VA met dubbele tong sprak inzake de instroom van Bulgaren en Roemenen, het moslimextremisme, de Vlaamse onafhankelijkheid, de staatshervorming, de relatie met Di Rupo enz. De Wever, Bourgeois, Bracke, Brepoels, Homans en Weyts, allemaal spreken ze elkaar tegen binnen dezelfde partij!
Annemans waarschuwde tenslotte de Vlaams Belangkiezers, die vorige keer op N-VA hadden gestemd, dat ze zich de volgende keer beter moeten bezinnen. Als die kiezers ook maar enige twijfel hebben in het stemhokje dan kunnen ze beter op die ene rechtlijnige partij stemmen die al jaren de stok achter de deur is, aldus de voorzitter. En dat is Vlaams Belang!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...