Een voorspoedig 2011 !!


De Vlaams Belang afdeling van onze gemeente wenst u aangename feestdagen en een gelukkige jaarwisseling toe !!
2010 was op het eerste zicht misschien geen goed jaar voor onze partij. Te vaak kwam het Vlaams Belang in de media met minder leuk nieuws van medewerkers die opstapten. Dit gaat spijtig genoeg zo in de politiek en ook in onze gemeente bleven we niet gespaard van overlopers. Het voordeel is dat de mensen die blijven, echte medewerkers zijn die gaan voor het partijprogramma, los van postjes en met de vaste overtuiging dat het Vlaams Belang programma noodzakelijk is om ons te kunnen blijven thuisvoelen in Vlaanderen. En het mag gezegd worden, de Vlaams Belang afdeling in onze gemeente is een echt team geworden. En dat heb je nodig in de politiek, gemotiveerde mensen. De verschillende voorstellen die onze afdeling voorstelde op de gemeenteraden getuigen daarvan. Daarnaast heeft het Vlaams Belang dit jaar als enige partij het voortouw genomen in de Vlaamse onafhankelijkheidsgedachte die meer dan ooit dichterbij komt. Het boek "De Ordelijke Opdeling" van België was het sluitstuk van dit jaar en toont dat het Vlaams Belang blijft verderwerken aan een gedegen toekomst voor de Vlamingen.
Niet met een zoveelste complexe staatshervorming maar met een duidelijke visie naar staatsvorming
Daarnaast werd onze regio verrast met de bouwaanvraag voor een heus Islamitisch cultuurcentrum met moskee en minaret van 18m te Lier. Onze partij is de enige die opkomt tegen de verdere islamisering van Vlaanderen. Het is hoog tijd dat de modale Vlaming wakker wordt en daarom steunen zovele mensen ons, maar de klok tikt verder … !!
U ziet het Vlaams Belang zit niet stil. Bij deze wenst het afdelingsbestuur met Eddy Mares, Romain van Dessel , Danny Schellens, Tom Genbrugge en ikzelf u van harte een prettige jaarwisseling toe !!      

Johan Cools   

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...