Een woordje van Louis De Groen

Hallo iedereen, graag zou ik tot jullie een woordje willen richten. Vooral nu er het misverstand gerezen is, al zou ik niet meer tot het Vlaams Belang Sint-Katelijne-Waver behoren.

Het is inderdaad zo dat ik door een slepende ziekte mijn mandaat als gemeenteraadslid even in de ijskast heb moeten zetten. Dat ik mijn mandaat nog ooit zal kunnen opnemen hangt van de evolutie van deze ziekte af, maar het Vlaams Belang ligt mijn zo nauw aan het hart dat ik in elk geval de deur hiertoe nog even op een kier wil houden.

Ik wil hierbij dan ook het misverstand, dat door de “andere” politieke fracties de wereld is in gestuurd, dat ik het Vlaams Belang uit onmin met de andere fractieleden zou verlaten hebben uit de wereld helpen. Ondanks het feit dat ik mijn politieke activiteiten noodgedwongen tijdelijk of definitief op laag pitje heb moet zetten, heb ik nog steeds goede contacten met de Vlaams-Belangfractie Sint-Katelijne-Waver.

Ondanks alle ongemakken van de voorbije twee jaren, heb ik dan ook besloten dat het Vlaams Belang Sint-Katelijne-Waver zoals altijd mijn volledige steun krijgt. Mandatarissen en kaderleden bouwen verder aan al het mooie wat ik destijds gestart heb. Ik zal de komende gemeenteraadverkiezingen dan ook de Vlaams Belanglijst in onze gemeente duwen. Hiermee kom ik tegemoet aan de meer dan vierhonderd kiezers die vorige verkiezingen hun stem aan mijn persoon schonken.

Strijdvaardiger dan ooit gaan we er samen tegenaan op naar de zoveelste verkiezingsoverwinning.

Louis De Groen
1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...