Frans Leen onder grote belangstelling begraven

Op 27 juni overleed Frans Leen, lid van het regiobestuur Vlaams Belang Mechelen – Lier, en geboren in Hombeek, op 83-jarige leeftijd te Mechelen. Afgelopen zaterdag werd hij ten grave gedragen in de kerk Goede Herder op ons grondgebied.

Frans was een pracht mens en ondanks zijn gezegende leeftijd een man met veel inzet voor onze partij. Een echte Vlaams-nationalist. Het deed hem na de mindere periode van onze partij veel plezier dat het laatste congres van Vlaams Belang zo enthousiast werd onthaald door de militanten. Wij verliezen met Frans dan ook een trouwe strijdmakker.
De familie Leen bracht tijdens deze begrafenis een groots eerbetoon aan Frans. In de kerk waren naast heel wat militanten uit Mechelen en omstreken ook heel wat Vlaams Belang-kopstukken zoals Bruno Valkeniers, Barbara Pas, Bart Laeremans, Frank Creyelman en Jan Mortelmans aanwezig. Het onderstreept nogmaals de grote verdienste die Frans jarenlang voor onze partij leverde. Zijn laatste woorden waren een spreuk van Guido Gezelle : Wees Vlaming die God schiep !

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...