Geef er een lap op !

Laat u niet om de tuin leiden door de verkiezingsbeloften van al die partijen die mee aan de macht waren op federaal én op Vlaams niveau! Zij hadden immers tijd en gelegenheid genoeg om hun ideeën en voorstellen uit te werken. Geen van die partijen verdient dus uw stem.

In de media worden deze partijen nu bewust tegenover de N-VA gezet als het over de bedreiging van België gaat maar men vergeet bewust die andere partij, die nog veel verder wil gaan en die een afgewerkt plan heeft om dit land te splitsen, te vernoemen. Voor diegenen die een écht onafhankelijk Vlaanderen willen is en blijft het Vlaams Belang het enige alternatief!

Vlaams Belang wil daarom dat de kiezer er volgend jaar een lap op geeft en al die partijen een afstraffing bezorgt. U kreeg deze week al folders omtrent deze campagne in de bus en u zag ongetwijfeld ook al de grote affiches in de straten hangen. Daarnaast zijn er ook talrijke straat- en marktacties.
Vorige week werden aan het station van Sint-Katelijne-Waver al vliegenmeppers uitgedeeld door onze militanten. Nu zondag volgt er nog een actie in de kern Nieuwendijk en op dinsdag kan u eveneens zo’n gratis attribuut krijgen op de markt van Duffel.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...