Geen dure factuur in september

Vorige maandag werd het politieke leven in Sint-Katelijne-Waver weer hervat. Vlaams Belang bracht de opening van de R6 op het actualiteitendebat van de gemeenteraad en vroeg speciale aandacht voor de ochtendfiles tussen het kruispunt quatre-verts en de rotonde van de R6 op de Berlaarbaan.

Daarnaast vroeg Vlaams Belang voor de eerstvolgende raadscommissie om de plaatsing van windmolens op de veilingsite op de agenda te plaatsen. De partij wil dat er een grondige voorlichting wordt gegeven over de voor- en nadelen van deze plaatsing alvorens een standpunt in te nemen. Het gemeentebestuur ging akkoord met dit voorstel.

Tot slot betreurde Vlaams Belang nog maar eens dat alle inwoners tijdens de vakantie de nieuwe factuur van Ivarem in de bus kregen waardoor de meesten jaarlijks 54 euro verkapte gemeentebelasting zulle moeten betalen. Dat deze factuur bovendien in september dient betaald te worden, vind Vlaams Belang onaanvaardbaar omdat het voor vele gezinnen de duurste maand van het jaar is.  De bevoegde schepen ging bij Ivarem dan ook vragen om de factuur volgend jaar in een andere maand te laten betalen. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...