Gemeenteblad houdt rekening met wensen Vlaams Belang

Tijdens de gemeenteraad van juni dit jaar vroeg Vlaams Belang om de cultuurkalender die in Uw Gemeente zit niet achteraan maar voortaan als middenblad te voorzien, zodat mensen deze gemakkelijk kunnen uitnemen en bewaren. Tevens werd de suggestie meegegeven om op de voor- en achterzijde telkens een cultuur- of sportvereniging voor te stellen. Dit om onze talrijke verenigingen wat meer bekendheid te geven.

Schepen van Cultuur Ronny Slootmans was verheugd over deze suggesties en zat op dezelfde golflengte. Hij voerde deze verbeteringen dan ook door in het nieuwe nummer dat u vanaf deze week in de bus vindt. Wak.Waver is de eerste sportvereniging die in de verf wordt gezet en de vrijetijdskrant met activiteiten voor de komende twee maanden bevindt zich keurig middenin.
Voortaan krijgt u dus om de twee maanden maar een gemeenteblad meer. Maar het is wel iets dikker, opgevulder en kleurrijker dan de vorige edities  Opvallend is ook dat het logo van de gemeente werd geweerd op de voorpagina. Vlaams Belang dankt de schepen alvast voor zijn luisterend oor.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...