Groentenjumping is weer topevenement in onze gemeente

De nieuwe bestuursmeerderheid wil jaarlijks een topevenement organiseren in onze gemeente. Nochtans is er al jaren een topevenement in Sint-Katelijne-Waver. De familie Ceulemans lokt immers met Pasen altijd een massa volk naar de groentenjumping aan de Leliestraat. En elk jaar wordt deze jumping nog uitgebreider en beter.

Zo is er deze keer een extra piste, een vergroot verwarmd tentencomplexen binnen-animatie voor de kinderen. Heel wat binnen- en buitenlandse paarden en ruiters staan klaar om er een mooi spektakel van te maken en ook de amusante wedstrijden voor familieleden van jong tot oud staan op de affiche. En er is een actie voor het goede doel (de kankerstichting). Het is een familie-evenement dat topsport koppelt aan gezellig eten, drank, muziek en randanimatie. En dat alles met een gratis toegang!

Daarnaast is er enkele honderden meters verder vandaag voor de jeugd ook nog de vierde editie van Rock Katelaane in zaal de Club. Rockbandjes van Katelijne en omstreken treden er tot 2u ’s nachts op. Al moet die Rock met een korrel zout genomen worden want er zit ook heel wat heavy geluid tussen. Maar jong geweld krijgt dus ook een kans in onze gemeente.

Het zijn zulke initiatieven die onze gemeente al jaren bruisend houden!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...