Jos Moeyersons nieuw gemeenteraadslid

Jos Moeyersons, voorzitter van de Vlaams Belang afdeling Sint-Katelijne-Waver, legde afgelopen maandagavond de eed af als nieuw gemeenteraadslid. Hij volgt Johan Cools op die in juni besloot de fakkel door te geven.  

Moeyersons is 53 jaar, woonachtig in de kern Onze-Lieve-Vrouw-Waver en ambtenaar van beroep.

Ik volg al enkele jaren de gemeenteraad dus ik ken ondertussen het reilen en zeilen binnen de gemeente, stelt Moeyersons. ‘Vlaams Belang staat voor vele V’s maar in Sint-Katelijne-Waver blijven we toch ijveren voor veiligheid, veilig verkeer en geen verdere verstedelijking van onze landelijke gemeente.” 

Zo zijn de eerste punten die geagendeerd waren een vraag naar de nieuwe stand van zaken i.v.m. de plaatsing van geluidsschermen op de R6 en een vraag om één of twee zebrapaden aan te leggen op de kruising Lemanstraat – Leliestraat – Mechelsesteenweg voor de bewoners die willen oversteken naar het gemeentehuis of het speeltpleintje daar. Deze laatste suggestie wordt zeker meegenomen want er zijn plannen om de snelheid in de strook van het gemeentehuis tot aan de bocht op te trekken van 30km/u naar 50km/u en dan zijn verkeersremmende maatregelen welkom. Schepen Ongena bedankte Vlaams Belang voor dit constructief voorstel.

Jos Moeyersons en Steffi Buelens vormen nu de Vlaams Belang-fractie in de gemeenteraad. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...