Lombaardstraat tijdelijk afgesloten

Het kruispunt Mechelesesteenweg / Lombaardstraat is terug in slechte staat. Na nauwelijks goed twee jaar beslist het gemeentebestuur om terug €60000 uit te geven aan dit kruispunt. Het was op 13/03/2006 dat het schepencollege besliste om dit kruispunt terug in klinkers uit te voeren en dit ondanks de waarschuwing van de technische dienst, ivm. waterige ondergrond en bijgevolg de korte levensduur van deze herlegging. De gemeenteraad  (lees oppositie) werd toen niet gehoord omdat deze werken in de meerwerken van de heraanleg van de Mechelsesteenweg faze II werden gestoken. Het toenmalig prijskaartje was €55000.

Volgens burgemeester Vercammen garandeerde de aannemer in 2006 dat de uitgevoerde werken tegen het zware vrachtverkeer konden. Volgens de gemeentelijke technische diensten waarschuwden deze destijds de burgemeester doch omdat het kruispunt niet te lang mocht onderbroken blijven, koos men voor het herleggen in klinkers.
De Vlaams Belang fractie vindt dit de zoveelste beoordelingsfout van schepen van openbare werken Lily Cleymans. Na de flaters bij de herstelling van het conciergebouw van het Sint Michielskasteel met 3 verrekeningen krijgen we nu dit. 


Voor onze fractie is dit in ieder geval een voorbeeld van onzorgvuldig bestuur die de bevolking €55000 kost ! 
Dank u CD&V …Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...