Meerderheid houdt rekening met voorstellen Vlaams Belang

In de maanden mei en juni werd de beschildering van de wegvakken aan het kruispunt R6/Mechelsesteenweg door de werken sterk verwaarloosd. Voor de wagens die vanuit richting Mechelen komen om de R6 op te draaien gaf dit heel wat verwarring, zeker wanneer men de situatie ter plaatse niet kent. Vlaams Belang vroeg met aandrang op de gemeenteraad van 3 juni om dit in orde te brengen. Vandaag, 3 weken later zijn de verkeersvakken en wegmarkeringen terug netjes aangebracht. 

In april vroeg Vlaams Belang eveneens om de vrachtwagens (rijcabines) op Drevendael te bannen. Die stonden buiten op parkeerplaatsen die voorzien zijn voor wagens. Schepen Tom Ongena ondernam actie voor deze terechte opmerking van Vlaams Belang en bracht de betrokken firma op de hoogte. Sinds 1 juni staan alle rijcabines keurig op de Heisbroekweg geparkeerd en is Drevendael  terug een stuk overzichtelijker en veiliger geworden.
Ondanks dat Vlaams Belang in de oppositie zit houdt de meerderheid toch rekening met onze bekommernissen. Voor de gemeenteraad van morgen zal Vlaams Belang alvast weer een hele hoop punten op de agenda plaatsen die onze gemeente ten goede moeten komen.Dat is de essentie van gemeentepolitiek.     

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...