N-VA geeft verkeerd signaal

Vlaams Belang is verbaasd over het bericht dat de OCMW-voorzitter van Sint-Katelijne-Waver plots een sterk signaal naar Europa wil sturen door vier Syrische vluchtelingen op te vangen in de gemeente. 

We gaan hier natuurlijk geen nationaal debat houden, stelt voorzitter Jos Moeyersons. “Iedereen kent onze standpunten omtrent vluchtelingen en massa immigratie voldoende. Vlaams Belang pleit al geruime tijd voor gesloten grenzen en voor een immigratiestop naar ons land. België is trouwens nu al bij de beste leerlingen van de klas als het op opvang van vluchtelingen aankomt. Wij vangen zelfs het dubbele op van de quota die Europa ons oplegt. Zelfs N-VA-minister Jan Janbom gaf toe dat ons land al meer doet dan het moet. Door extra vluchtelingen aan te trekken geeft men juist het verkeerde signaal aan Europa en de getroffen landen dat België het beloofd land is dat eindeloos mensen kan blijven opvangen”  

Het voorstel heeft in de gemeente trouwens geen groot draagvlak. Het bericht werd na enkele dagen zelfs verwijderd van de facebookpagina van Gazet van Antwerpen omdat er zoveel negatieve reacties op kwamen, besluit Vlaams Belang. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...