Parkeerzones langs Heisbroekweg: bestuur is doofstom !

Op de gemeenteraad van 6 juni kwamen de parkeerstroken op de Heisbroekweg ter sprake.  Het bestuur had een regeling uitgewerkt die voorziet in een parkeerstrook voor vrachtwagens vanaf Mussepi tot de Fortsesteenweg, langs de rechtse zijde komende van de R6.
Vanaf Fortsesteenweg tot Drevendaal kunnen langs beide zijden enkel minibussen en auto’s geparkeerd worden. Het Vlaams Belang vroeg om een zone voor kort (lees 15mn) parkeren ter hoogte van Rick’s place toe te passen. Vrachtwagens die de industriezone verlaten zouden zo de mogelijkheid krijgen om nog even een broodje te halen. Verder stelde Johan Cools dat men geen parkeerzone voor opleggers mag voorzien daar waar de weg een bocht maakt. Grote opleggers die in een bocht geparkeerd staan belemmeren immers het zicht op het toekomende verkeer. Anderzijds verkiezen wij ook om tussen Fortsesteenweg en Drevendaal vrachtwagens te laten parkeren ipv enkel auto’s en minibussen.
Zoals gewoonlijk kon geen enkel van onze ideeën op bijval rekenen.
Zowel schepen Van Assche als de burgemeester schijnen meer en meer doofstom te worden.
Besluit: het is dringend tijd voor een ander bestuur dat niet alleen luistert naar de mensen maar ook degelijk de verzuchtingen van de inwonenden in de praktijk brengt !

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...