Partijcongres nu zondag, 10 April

Beste lezer,

Onder impuls van rechts-nationale partijen werd het regeringsbeleid op het vlak van immigratie in verschillende Europese landen beduidend strenger. Onder meer de PVV van Geert Wilders, de Deense Volkspartij, de Zwitserse Volkspartij en de Lega Nord drukken onmiskenbaar hun stempel op het beleid in hun land. Ook andere politici, zoals Angela Merkel en recent nog de Britse premier Cameron, zeggen intussen met zoveel woorden dat de multiculturele samenleving failliet is.

In ons land is van een strenger immigratiebeleid echter nog steeds geen sprake. De Franstaligen zijn immers voorstander van een open grenzenbeleid. In de praktijk betaalt vooral Vlaanderen de rekening. Om te bewijzen dat het ook anders kan, organiseert het Vlaams Belang nu zondag 10 april een congres in de Antwerpse Zuiderkroon. Vertegenwoordigers van buitenlandse partijen zullen er het immigratiebeleid in hun land toelichten. Tijdens de plenaire namiddagzitting stelt het Vlaams Belang zijn blauwdruk voor een kordaat immigratiebeleid voor.

Vanuit Sint-Katelijne-Waver nemen wij deel aan dit congres en indien u dat wenst kan u met ons meerijden. Het is de gelegenheid om nader kennis te maken met het Vlaams Belang en zijn  mandatarissen. 

Johan Cools
Voorzitter Vlaams Belang Sint-Katelijne Waver
0495 59 75 14

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...