STOP Moskee- Wildgroei ! Steun Lier !!

De Turken willen in Lier een grote moskee met een minaret van 13 meter én een cultureel centrum bouwen.  Lier is een boogscheut weg van onze gemeente waardoor dit voor onze regio ook belangrijk is. 
Via de Diyanet-organisatie probeert het Turkse  Ministerie van Religieuze zaken maximale greep te houden op hierverblijvende Turkse moslims.  Niet integreren is de boodschap.  “Bewaar je eigen taal, cultuur, tradities, waarden, religie en identiteit, zoals jullie het in Europa nu reeds 47 jaar doen.”, zei de Turkse Premier Erdogan onlangs n.a.v. een toespraak tot Duitse Turken in Keulen.  Dergelijke moskeeën in het midden van een woonwijk, zijn voorposten van de radicale islam.  Aan de wildgroei van moskeeën moet een einde komen.  Het Vlaams Belang wil de islamisering stoppen en de islamzuil in ons land afbouwen.  Het Vlaams Belang roept iedereen op om zondag 5 juni mee te betogen tegen de islamisering van ons land ! Geen supermoskee in Lier !
Wij verzamelen vanuit Sint-Katelijne-Waver op het marktplein omstreeks 10u in de voormiddag. Voor inlichtingen contacteert u Johan Cools (0495 59 75 14) of Romain Van Dessel (015 31 40 67)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...