Vlaams Belang bevraagt Katelijnse bevolking

Deze week kregen alle bewoners van Katelijne en Onze-Lieve-Vrouw-Waver naast de Vlaams Belangkrant ook nog een enquêteformulier in de bus
inclusief een enveloppe die ongefrankeerd mag verzonden worden. Ze bevat een veertigtal vragen over o.a. de politie, het sociaal beleid, het bestuur, het verenigingsleven en het verkeer. Tevens wordt er specifiek gepolst in deze bevraging naar de nood aan bv. een verkaveling in de Maenhoevvelden, cameratoezicht op de markt, naar het politiewijkkantoor dat in het centrum moet blijven of de stijging van de Katelijnse bevolking.
Lijsttrekker Johan Cools zegt dat de inwoners mee het beleid kunnen bepalen. “Als volkspartij vinden wij dat de mening van de kiezer meetelt. Op basis van de antwoorden zullen we een lijvig dossier maken van het CD&V en N-VA-bestuur in onze gemeente. Deze bevraging geeft de inwoners ook de kans om zich over een aantal thema's uit te spreken die op ons verlanglijstje staan. Met deze enquête hopen we onze standpunten bevestigd te zien en willen we ook mee vorm geven aan onze gemeente.”  
“De afgelopen zes jaar onderhielden wij goede contacten met alle actiecomités in onze gemeente zodat we ondertussen wel weten wat de knelpunten zijn in Sint-Katelijne-Waver. Maar naast de bezorgdheden van deze actiecomités zijn er natuurlijk nog een heleboel andere zaken die de burger ergeren. Vandaar ook deze bevraging.”

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...