Vlaamse Leeuwen krijgen bier

Dit jaar waren er iets minder Vlaamse Leeuwen te bespeuren in onze gemeente dan vorig jaar toen 11 juli vlak na een weekend viel. En eigenlijk was er nu ook weinig reden tot gejuich, zeker na het schandalige B-H-V-akkoord waardoor de Franstaligen weeral eens werden beloond en de Vlamingen braafjes knikten en betaalden.

Toch hingen er in onze vier kernen voldoende vlaggen om onze Vlaamse feestdag kenbaar te maken. Al deze bewuste Vlamingen kregen van onze partijafdeling dan ook een bezoekje en een presentje. Wie zijn vlag had uitgehangen werd beloond met een fles 'Vlaamsche Leeuw'. Dat is een blonde tripel. Schol !

Ook de collega's van N-VA waren op stap in Sint-Katelijne-Waver en zij kregen een goede raad mee na de diverse huisbezoeken: N-VA moet toch eens gaan inzien dat er aan de zijde van die andere Belgicistische partijen weinig te rapen valt. Maak liever eens wat meer werk van een goede samenwerking met die andere Vlaamse partij, dan pas is er sprake van een echte Vlaamse feestdag! En kan er eindelijk verandering komen. Dat is het politieke signaal dat een meerderheid van de Vlamingen bij de laatste verkiezingen heeft gegeven!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...