Vraaggesprek met Eddy Mares, verkozen in de OCMW-raad:

Eddy, kan U zichzelf ook even in het kort voorstellen, en zeggen waarom U voor het Vlaams Belang hebt gekozen?

Mijn naam is Eddy Mares en ik ben 44 jaar. Na het uiteenvallen van de Volksunie werd ik in 1990 lid van het toenmalige Vlaams Blok. In 1996 werd ik omwille van mijn politieke overtuiging bij de vakbond aan de deur gezet.

Als geboren en geëngageerde Mechelaar heb ik me bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2000 kandidaat gesteld. En vervolgens heb ik gedurende 6 jaar de nodige ervaring kunnen opdoen in de gemeenteraad van de Dijlestad. Mijn grootste hobby is Genealogie, waarvoor ik regelmatig in archieven en oude geschriften duik, om op zoek te gaan naar de afstamming van onze familie. Door deze hobby ben ik mij bewust geworden van het rijke verleden van Vlaanderen en daarom wil ik ook alles doen om onze cultuur in stand te houden, en ik wil het groen dat ons nog rest koesteren en bewaren voor het nageslacht.

Nu ik in Sint-Katelijne-Waver woon, wil ik ook daar zowel mijn politieke als mijn persoonlijke ervaringen verder ten dienste stellen van de gemeenschap. In de OCMW-raad zal ik trachten een positieve en constructieve bijdrage te leveren.

Eddy Mares
1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...